Kindergedichtenbundel Oma Lo & de Carlosjes

Binnenkort verschijnt de kindergedichtenbundel Oma Lo & de Carlosjes. Deze kindergedichtenbundel is tot stand gekomen door vrijwillige bijdragen van vrienden en bekenden van Stichting Verbergh.

Schrijfster en illustrator Debby van den Bergh laat de volledige opbrengst van Oma Lo & de Carlosjes ten goede komen aan stichting Spieren voor Spieren, een stichting die zich inzet voor kinderen met een spierziekte.

De kindergedichtenbundel wordt in een kleine oplage gedrukt; u kunt zich inschrijven voor de koop door een mail te sturen aan debbyvandenbergh@gmail.com ovv Oma Lo.

Mocht u geïnteresseerd zijn om een tweede druk van het boekje te sponsoren, neemt u dan ook contact op met Debby via bovenstaand e-mailadres of op 06-28 57 17 72.

Cabaretier Marcel Verreck, muzikant Alexander Franken en schrijvers Karel Kanits en Debby van den Bergh in DichterBij Voorburg 10 november in Bibliotheek aan de Vliet!

Bibliotheek aan de Vliet bestaat dit jaar 100 jaar en dat gaat onder andere gevierd worden met de geweldig leuke literaire middag DichterBij Voorburg!

Marcel Verreck, bekend cabaretier, schrijver en columnist, Alexander Franken, de dichterlijke troubadour van het gezelschap, Karel Kanits, schrijver en woordkunstenaar, Debby van den Bergh, schrijfster en dichteres, zullen deze middag voordragen uit eigen werk.

DichterBij Voorburg begint om 15:00 uur in de bibliotheek van Voorburg en zal tot ongeveer 17:00 uur duren. Parkeren kan vlakbij op de blauwe zone.

Na afloop is er een drankje en ruimte voor een praatje en om boeken en cd’s van de schrijvers te kopen en te laten signeren (alleen contant betalen mogelijk!)

Het aantal beschikbare deelnemers is vanwege de kleinschaligheid van het evenement beperkt, wees er dus snel bij en bestel nú kaarten via de site van Bibliotheek aan de Vliet (Vrienden van de Stichting kunnen een mail sturen aan DebbyvandenBergh@gmail.com ovv kaartjes DichterBij Voorburg.)

Voor leden van de bibliotheek en vrienden van Stichting Verbergh slechts € 6,- en voor niet leden € 7,50.

 

 

Voorstellingen ‘Bella Botjes Liedjes Reis’!

IMG_1094Op dinsdag 19 en vrijdag 29 maart vinden de volgende voorstellingen van ‘Bella Botjes Liedjes Reis’ plaats. De 19e worden er 7 voorstellingen gegeven op basisschool De keizerskroon (voor alle kleutergroepen), daarna verzorgt Verbergh op de 29e, mogelijk gemaakt door ondernemingsvereniging Ackershof, een – gratis- voorstelling in het voormalige pand van Shoeby op het Raadhuisplein.  Check de Facebookpagina voor meer informatie of kijk hier.