Debby rondt training ‘Wijzer Werven’ af

De training Wijzer Werven is onderdeel van ’training & coaching culturele sector’ en werd verzorgd door het bijzondere bedrijf Charistar. Hoezo bijzonder? Charistar heeft geen winstdoelstelling. Zoals oprichter Peter Verbaas het verklaart: ‘Wij willen een bijdrage leveren aan een betere samenleving. Als we winst maken, geven we die terug aan de samenleving, door maatschappelijke projecten te ondersteunen via onderzoek, advies of training.‘

Belangrijk onderdeel van de training was hoe je je netwerk kunt vergroten, hoe je sponsors kunt benaderen en het allerbelangrijkste: wat is nou écht het doel van hetgeen je doet?
Dus wat wil je nou écht bereiken met Stichting Verbergh?

Walter en Debby zijn het er over eens. Het liefst zouden zij zich fulltime bezig willen houden met hetgeen ze nu doen. Theater maken, culturele bijeenkomsten organiseren, projecten verzinnen en uitvoeren. Maar helaas, zoveel financiële draagkracht heeft de Stichting niet. Maar eigenlijk maakt dat niet uit want door te doen wat ze nu doen vervullen zij de waardepropositie van Stichting Verbergh; bezoekers amuseren door ze te betoveren met theatervoorstellingen en mee te nemen in ontroerende verhalen of komische voorstellingen. Het oproepen van emotie dus…