Succesvolle middag bij Volksdichters & Troubadours

Zondagmiddag 19 november vond de eerste editie van Volksdichters & Troubadours plaats. In een klein maar sfeervol lokaal in de Ottoburg, onderdeel welzijnsgebouw van SBOR zong zangeres Julie Scott de sterren van de hemel met haar prachtige, eigenzinnige vertolking van ‘Lets dance’ van David Bowie. Dick Keulemans had een indrukwekkend (met name door de stortvloed aan woorden)verhaal/gedicht en Willemijn Jansen kreeg het publiek aan het lachen met haar hilarische gedichten. Juliette van Bavel had een kort verrassingsoptreden en Debby van den Bergh betoverde met haar romantische verhaal en gedichten. Karel Kanits kreeg het publiek stil door een mooi relaas over zijn oma maar ook aan het lachen door zijn kenmerkende woordgrappen. Alexander Franken sloot als echte troubadour af met een prachtig ‘vaderlandslievend’ nummer.
Na afloop werd er nog met een drankje erbij gezellig nagepraat.