Cabaretier Marcel Verreck, muzikant Alexander Franken en schrijvers Karel Kanits en Debby van den Bergh in DichterBij Voorburg 10 november in Bibliotheek aan de Vliet!

Bibliotheek aan de Vliet bestaat dit jaar 100 jaar en dat gaat onder andere gevierd worden met de geweldig leuke literaire middag DichterBij Voorburg!

Marcel Verreck, bekend cabaretier, schrijver en columnist, Alexander Franken, de dichterlijke troubadour van het gezelschap, Karel Kanits, schrijver en woordkunstenaar, Debby van den Bergh, schrijfster en dichteres, zullen deze middag voordragen uit eigen werk.

DichterBij Voorburg begint om 15:00 uur in de bibliotheek van Voorburg en zal tot ongeveer 17:00 uur duren. Parkeren kan vlakbij op de blauwe zone.

Na afloop is er een drankje en ruimte voor een praatje en om boeken en cd’s van de schrijvers te kopen en te laten signeren (alleen contant betalen mogelijk!)

Het aantal beschikbare deelnemers is vanwege de kleinschaligheid van het evenement beperkt, wees er dus snel bij en bestel nú kaarten via de site van Bibliotheek aan de Vliet (Vrienden van de Stichting kunnen een mail sturen aan DebbyvandenBergh@gmail.com ovv kaartjes DichterBij Voorburg.)

Voor leden van de bibliotheek en vrienden van Stichting Verbergh slechts € 6,- en voor niet leden € 7,50.

 

 

Voorstellingen ‘Bella Botjes Liedjes Reis’!

IMG_1094Op dinsdag 19 en vrijdag 29 maart vinden de volgende voorstellingen van ‘Bella Botjes Liedjes Reis’ plaats. De 19e worden er 7 voorstellingen gegeven op basisschool De keizerskroon (voor alle kleutergroepen), daarna verzorgt Verbergh op de 29e, mogelijk gemaakt door ondernemingsvereniging Ackershof, een – gratis- voorstelling in het voormalige pand van Shoeby op het Raadhuisplein.  Check de Facebookpagina voor meer informatie of kijk hier.

Stichting Verbergh doet mee aan ‘ Stap Uit Je Stad’

Zaterdag en zondag, 17 en 18 juni, is het Stap uit je stad weekend. Het wordt mooi weer en er is van alles te doen voor kinderen. Op zondag 18 juni organiseert Stichting Verbergh in samenwerking met toneelvereniging ‘t Speeltoneel diverse muziek- en theateractiviteiten om en bij de Dobbeplas (tussen 12.00-17.00 uur). Er ligt een folder met de wandelroute voor je klaar bij restaurant Buytenhout en De Vang.

JIJ BENT DE HELD
Theater, improvisatie en spel voor kinderen. In een ‘clinic’ van ongeveer een half uur leer je hoe je een steracteur wordt. Je maakt kennis met toneel en hoe je een typetje speelt. Je kunt ook de helden Superman of Batman helpen, want wist je dat ze best een beetje bang zijn voor spinnetjes? Help de “helden” en ga samen met ze op de foto.

JIJ BENT DE STER
De rode loper ligt voor je uit en lakeien staan klaar om je te ontvangen in het amfitheater aan de Dobbeplas. En er zijn kleedsters die je in de mooiste kostuums steken.

LAAT JE SCHMINKEN
Als je het leuk vindt, laat je je schminken bij De Vang. Er staat een team van ‘t Speeltoneel klaar om je om te toveren in een lieve vlinder of een eng beest.

FUN FOR ALL
En voor je opa, oma, papa en mama hebben we muziek! Tussen 14.00 en 15.00 uur speelt het duo Walter & Kiers gezellige muziek met saxofoon, gitaar en zang op het terras bij restaurant Buytenhout.